Skriv ut

Ordförande Johansson har ordet december 2017

julkort2017Vi ber att få störa i julstöket inför helgen, mellan skinkan, sillen, klädning av gran eller inget alls av allt detta. Eller inget julstök alls – men kanske några lugna dagar tillsammans med de vi gillar bäst och bryr oss mest om.

Det har varit ett spännande år med mycket nytt i Boxerklubben, en till stor del ny styrelse tillträdde i mars och jag tror jag talar för oss alla ”nya” – mycket är det att sätta sig in i och förstå. Tack och lov att vi har så mycket erfarenhet och kompetens i vår omedelbara närhet.

Vi har landat nya valphänvisningskrav, en reviderad ny RAS (rasspecifik avelsstrategi), Boxer SM, Boxer läger, nya forskningsprojekt kring rasens hälsoproblem, inlett ett fördjupat samarbete med våra nordiska boxerklubbar, våra rasspecialer och mycket, mycket mer, allt tack vare hängivna och engagerade medlemmar i Boxerklubben.

Och året som kommer blir med all säkerhet lika intensivt, vi ska skapa en ny webb, lokalområdenas gemensamma arbete landar förhoppningsvis i större och bättre samarbete för att underlätta jobbet på lokalnivå – det är ju där det händer saker. Arbetsgruppen för att hjälpa till med forskning kring kors- och ledbandsskador kör igång på nyåret. 

Och inte minst ATIBOX 2018 i Malmö i maj månad – vilken utmaning! Ett stort gäng bestående av våra medlemmar och andra entusiaster lägger nu i en högre växel, det är inte långt kvar nu.

Fyra nya nummer av Boxerbladet ska ut – vår fantastiska medlemstidning. Jag hoppas att ni njuter av decembernumret – fullt av rolig, allvarlig, nyttig information och förströelse. Boxerbladet är bra, har varit i många år och blir baske mig bara bättre och bättre. En stor eloge till vår redaktion – och denna gång en extra stor till vår redaktör Helena Fredriksson. Artiklarna kring boxerhjärtat är fyllda av fakta, forskning, information och boxerägares erfarenheter – vilket enastående jobb du har gjort! 

Med det vill vi i AS (avdelningsstyrelsen) önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År – ta vara på er och njut av den tid vi har tillsammans med våra kära.

 

Copyright © 2012-2016 Svenska Boxerklubben. Alla rättigheter reserverade. Vill du använda något material från denna webbplats, ange källan!

Sunday the 16th - Klint & Klant Konsult.