Gruppen passar den som är intresserad av bruksgrenen spår och lydnaden som ingår i tävlingsmomentet. Träningen är tävlingsinriktad. I gruppen hjälper alla till med att lägga ut spår eller agera funktionär på lydnadsplanen i ett gemensamt engagemang. Träningen sker på olika platser vilket gör egen bil nödvändigt.Gruppen passar den som är intresserad av bruksgrenen spår och lydnaden som ingår i tävlingsmomentet. Träningen är tävlingsinriktad. I gruppen hjälper alla till med att lägga ut spår eller agera funktionär på lydnadsplanen i ett gemensamt engagemang. Träningen sker på olika platser vilket gör egen bil nödvändigt.

evaJacob

 

”Mitt namn är Eva Jakob och jag bor på Alnö utanför Sundsvall. Jag har haft hund i nästan hela mitt liv. Det började med en engelsk setter och en boxer, har sen gått via riesen- och dvärgschnauzer till malinois. Nu har jag två malinois tikar, i familjen finns det även två gråhundar.

Inom hundsporten är jag mångsysslare; med min förra tik, Cajsa, har jag tävlat elit skydd, elit spår och elit sök. Tyvärr blev hon akut sjuk i juni -19 så hon fick somna in. Chili, min äldsta tik, 5 år, tävlar jag elit spår, högre sök och högre skydd med. Cayenne, min yngsta malletjej har hunnit bli drygt 16 månader och tanken är att vi åtminstone ska komma till start i appellen i år. Hon tränas också i skydd och sök. Jag tävlar också drag, både barmark och vinter, med mina tikar.

Viktigt för mig i all hundträning att vi är ett team, jag och min hund. Jag tänker gärna "utanför boxen" och tycker om att utmana och samtidigt stärka min hunds självförtroende i olika uppgifter, och här ju spåret fantastiskt!!Jag ser framemot en vecka med en massa bra och kluriga spår, uppletande med varierande svårighet och lydnad med riktigt go känsla!Ja, som ni förstår är jag lite av en träningsnarkoman 😊 ”