boxerkalenderPuff2022

Boxerkalendern

Boxerklubben ger varje år ut en Boxerkalender med årets viktigaste boxerhändelser. Bilderna skickas in av klubbens medlemmar och som medlem är du varmt välkommen att bidra med dina bästa boxerbilder.

Så här går det till

För att bidra med bilder ska du vara medlem i Boxerklubben. Om du använder någon annan fotografs bild behöver du såklart ha tillstånd till det. Vi kan tyvärr inte betala för publicering, däremot få du som bidrar med en månadsbild en kalender. Vi försöker hitta en variation bland bilderna så att de tillsammans visar boxerns olika sidor. Vi är lika glada för valpbilden som den äldre hunden, för boxern som busar som den som gör en arbetsuppgift. Ett litet tips är att skicka in bilder som visar tidig vår, sen höst och vinter, de bilderna brukar vara en bristvara.

Teknisk info

Kalendern är i liggande format och bilder i stående format är därför svåra att använda - hur fantastiska de än är. Vi tar endast i undantagsfall med bilder där det finns människor med. Bilderna behöver vara i originalstorlek för att kunna tryckas i A4-format. Ett litet knep är att bilden måste vara i MB i storlek, inte i KB, ett mer exakt mått är att bilden ska vara 3500x2500 pixlar stor. Du får hjälp med storleken i vår uppladdningstjänst - du får direkt veta om bilden räcker i storlek eller ej. Det krävs alltså en hel del av bilden och därför är de flesta mobilbilder svåra att använda, om du inte har en toppenkamera i mobilen. 

Kalenderformuläret

Du laddar upp dina bilder  i vårt nya kalenderformulär.  Där talar du bland annat om vad hunden/hundarna och fotografen heter och anger kontaktuppgifter. Vi ber också om tillstånd att få spara din bild. Om din bild inte kommer med i kalendern så kanske vi frågar om vi kan få använda den i samband med någon artikel i Boxerbladet. Oavsett så frågar vi förstås alltid innan.  Du kan skicka in dina bilder när som helst under året. Just nu pågår insamling till Boxerkalendern 2022 fram till början av november, då kalendern sätts samman. Hoppas att du vill dela med dig av dina bästa boxerbilder! 
Kontakta gärna redaktion@boxerklubben.org vid frågor eller funderingar vid användning av kalenderformuläret/filuppladdningstjänsten. Den är helt ny så vill vill veta hur vi kan förbättra den.

Länk till kalenderformuläret

bildKalenderformular

Frågor

Vi är fyra medlemmar som arbetar med Boxerkalendern, Helena Fredriksson (070/368 21 13), Carina Karlsson (redaktion@boxerklubben.org), Anna Edberg och Niklas Olsson. Kontakta oss gärna med frågor och idéer.