Äntligen känns det som att våren är på ingång och vi i GDLO´s område önskar att vi alla kunde träffas och gå prommisar med våra bästa fyrfotade vänner. Vi förstår att det är väldigt långt emellan en del och därför tänker vi att vi kommer att anordna träffar i Gävle, Västerås och Borlänge för de som vill träffas och leka och bara gå en boxerpromenad= "WalkofBoxer´s". Inget krav på träning eller anmälan bara prata Boxer och umgås. Mer information kommer komma på GDLO´s Facebook sida eller hemsida. Men vi siktar på sista söndagarna i månaden.

GDLO har även haft årsmöte nu i februari där där vi fick lite småförändringar i styrelsen vara Linnea Andersson gick in som suppleant och Kristin Bergström blev sekreterare i övrigt oförändrat. Vi gick igenom handlingarna inför Boxerfullmäktige och gav våra delegater fullt förtroende att tillgodose GDLO´s intressen. Väldigt glada är vi över att få fira Bruksvinnaren 2019 Engelaiz Chelsea med matte Cilla Borgljung, Stort GRATTIS!!  Vi firade även GDLO´s Boxerracevinnar 2019 Murbergets Pontus, Stor Grattis.

Här är GDLO´s Lydnadsmästare 2019 vilka vi säger stort Grattis till:
Katarina Magnusson med SE UCH LD Startklass SPHI SPHII Seganders Paiste
Lotta Oskarsson med Engelaiz Conjure
Cilla Borgljung med SE UCH LD 1 SPHI SPHII SÖKHI SÖKHII Engelaiz Chelsea

Save the date!!! Vi vill gärna flagga för våra sommarutställningar i Knivsta 11/7 och Gysinge/Österfärnebo den 12/7 tillsammans med våra fina vänner i ÖLO.  Vi kommer ha en kvällsaktivitet i Gysinge för alla som vill vara med. Mer information kommer längre fram. 

Vi skall i höst även anordna ett viltspårs läger.  Under lägret kommer det finnas möjlighet att göra ett officiellt anlagsprov i vilt. Så håll utkik i nästa nummer av Boxerbladet då datum och mer information kommer.

Hoppas vi syns på våra WalkofBoxer´s =)

//Elisabeth Adrian

 


//Elisabeth Adrian
gdloBruksCilla2019gdloBoxerracePontus2019

gdloViltspar