Hej alla medlemmar i ÖLO.

Nu var det länge sedan vi kunde träffas så vi tycker det är dags!

Lördagen den 23e oktober är det dags för medlemsmöte och en medlemsdag i belöningarnas tecken.

Här finner du dagordning till medlemsmötet.

Vi börjar dagen med en lek och belöningsträff. Oavsett om vi har ambitioner att tävla med vår hund eller inte, så har vi stor nytta av att vår hund vill samarbeta med oss och om vi har belöningar som fungerar så blir det så mycket enklare! En hund som ber om att jobba med oss är så mycket enklare än att vi måste be hunden om att samarbeta. Vi går igenom olika övningar och olika sätt att belöna våra hundar.

Vi träffas klockan 10.00 på Solna-Sundbybergs Brukshundklubb och avslutar strax innan klockan 12.00 då själva medlemsmötet börjar.

Medlemsmötet beräknas pågå klockan 12.00-13.00. Om ni har något ni önskar ta upp under mötet är ni välkomna att e-posta oss.

 

Notera att det förekommer skott/skjutning under hela dagen på klubben. 

 

Vi bjuder på fika så vi behöver en anmälan så vi kan planera.

Det ligger ett evenemang på ÖLOs Facebook som du kan anmäla dig på och har du inte Facebook så kan du e-posta till Agnlu67@gmail.com

Vi vill även passa på att göra reklam för Projekt Box Cancer. Inom kort kommer ett nytt informationstillfälle om projektet samt föreläsning inom ämnet. Håll koll på webbplats, sociala medier och/eller e-post!

Mer info om projektet:

https://boxerklubben.org/index.php/55-root/svb/avel-halsa

Boxerklubben har även bidragit till ett knäledsprojekt på SLU och en enkät kommer att skickas ut till alla medlemmar där ni får frågor kopplade till om ni har/har haft en boxer med knäledssjukdom. Vi är tacksamma om så många som möjligt tar sig tid att besvara enkäten.

Hoppas vi ses på medlemsdagen/mötet!

Hösthälsningar från

Katja Puustinen (ordf. ÖLO) och ÖLO:s styrelse