Hej VLOare!

Tiden går fort och vi är redan halvvägs in i oktober. Höstlägret ligger nu bakom oss och vi hoppas att alla deltagare fick en kul och lärorik helg, vädret till trots.

Nu är det dags att blicka framåt mot årets sista och nästa års första evenemang och till dessa behöver vi verkligen våra medlemmars hjälp!

28 november anordnar vi vår boxerspecial i Tångahallen i Vårgårda. Vi hoppas på många anmälningar nu när det inte föreligger några restriktioner för antalet deltagare. Om ni inte redan har anmält er så är det bara att klicka här: https://brgshow.eu/app/entryForm.php?uuid=2676db6f-010f-4317-bd38-b27b1436e380

Till boxerspecialen kommer vi behöva hjälp med att bemanna sekretariatet samt caféterian. Kan du stå ett pass? Hör då av dig till Emma Silén på emma.silen@boxerklubben.org så snart som möjligt så att vi vet att vi får ihop de funktionärer som behövs!

6-9 januari 2022 är det dags för My Dog och VLO har fått frågan om att hålla i Boxermontern på Svenska Mässan. Vi tycker detta är viktigt för att informera om rasen och om klubben, men de sista åren har det varit jättesvårt för styrelsen att genomföra uppdraget. För att få ha en monter måste man bemanna den under hela utställning samt delta i rasparaden som går varje dag. Vi brukar dela upp det i tre pass per dag och till varje pass behöver vi minst en hund och helst två personer, plus en hund som kan gå med i rasparaden mitt på dagen.

Om vi ska kunna acceptera detta uppdrag måste vi få veta snarast att det finns härliga VLOare som kan ställa upp och stå i montern. Det är inget hinder att vara ny, då ser vi till att ni får stå med någon mer erfaren. Däremot är det viktigt att alla monterhundar orkar med miljön inne på MyDog och gärna står och hälsar på folk i ett par timmar.

Kan du hjälpa till med detta? Hör då av dig till Malin Andersson på stina.torsten@gmail.com.

Vi behöver också några stycken personer som kan hjälpa till att bygga montern på onsdag kväll och några som kan hjälpa till att plocka ner den igen på söndag kväll. Passar det dig bättre? Kontakta även då Malin Andersson.

Vi hoppas att vi ses både på boxerspecialen och MyDog!

Styrelsen